Pressiteated

Viljandi linn ootab projektitoetuse ja stipendiumite taotluseid

Foto: Siim Verner Teder

Kuni 2. mai südaööni saab esitada taotlusi Viljandi linna projektitoetuse 2024. aasta kolmandasse taotlusvooru. Samaks ajaks oodatakse taotluseid loome- spordi ja õpilasstipendiumi saamiseks. Projektitoetuse taotlusvooru oodatakse taotluseid tegevustele, mis toimuvad 1. maist kuni 31. detsembrini 2024. Projektitoetus on mõeldud kohalikule elanikkonnale ja linna külalistele suunatud ühekordsete või traditsiooniliste sündmuste ja ühistegevuste korraldamiseks. Oluline on, et tegevus, milleks toetust taotletakse, toimuks Viljandi linnas ja oleks kasuks meie linna inimestele. Taotluseid oodatakse viies valdkonnas – kultuur, sport, sotsiaal, haridus ja noorsootöö. Korraga saab projekti esitada ühte valdkonda.

Kolmandas taotlusvoorus jagatakse projektidele kultuuri valdkonnas 8810, spordi valdkonnas 9000, hariduse valdkonnas 1190, noorsootöö valdkonnas 1495 ja sotsiaalvaldkonnas 2835 eurot.

Loomestipendium on mõeldud Viljandi linna loomeinimeste ning spordistipendium Viljandi linna spordiinimeste tegevuse toetamiseks, andes neile võimaluse pühenduda. Õpilasstipendium on mõeldud üldhariduskoolis õppivale õpilasele, sh välisriikides õppiv ja/või õppima asuv õpilane.

Loome- ja spordistipendiumis on II voorus jagada mõlemas valdkonnas 2000 eurot, õpilasstipendiumi fondi suurus on 1600 eurot.

Taotlemine toimub e-keskkonnas Spoku, kuhu saab sisse logida, valides linna kodulehel ülamenüüst E-Teenused.

Lisainfo projektitoetuste taotlemise kohta on aadressil www.viljandi.ee/projektitoetus. Stipendiumite kohta saab rohkem infot aadressidelt https://www.viljandi.ee/de/loomestipendiumid, https://www.viljandi.ee/de/spordistipendiumid ja https://www.riigiteataja.ee/akt/406122014012 (õpilasstipendium).

 

Lähemalt: kultuuri- ja noorsootöö spetsialist Vilja Volmer-Martinson, telefon 55601884, e-post: vilja.volmer-martinson@viljandi.ee

Õpilasstipendiumi kohta: haridusspetsialist Kristlin Oja, telefon 435 4764; 5199 9585, e-post: kristlin.oja@viljandi.ee