Pressiteated

Viljandlasi kutsutakse rahvakohtumistel arengukava üle arutama

PRESSITEADE
Viljandi Linnavolikogu, Viljandi Linnavalitsus
02.04.2019
 
Täna kell 18 toimub Viljandi Jakobsoni koolis esimene kolmest rahvakohtumisest, kus linlased saavad arutada Viljandi arengustrateegia 2035+ ja linna arengukava ja eelarvestrateegia 2020-2025 üle.
 
Teised kaks rahvakohtumist toimuvad homme, 3. aprillil Paalalinna kooli sööklas ja 9. aprillil Kesklinna kooli suures majas. Mõlema kohtumise algusaeg on kell 18.
 
Arengukava koostamist juhtiva linnavolikogu liikme, eelarve- ja arengukomisjoni esimehe Helmut Hallemaa sõnul on kogu protsessi õnnestumiseks tähtis viljandlaste kaasamine. «Kui tahame tagada Viljandile tasakaalustatud arengu, on oluline, et võimalikult paljud siin elavad inimesed plaanide tegemises kaasa lööksid. Ootame viljandlasi kaasa rääkima ja mõtlema, kuidas muuta meie linna kodusemaks ja paremaks elamise ja töötamise kohaks,» ütles Hallemaa.
 
Viljandi linnapea Madis Timpson lisas, et häid mõtteid ei tohiks jätta enda teada, vaid jagada neid arengukava koostajatega. «Usun, et viljandlastel on palju ideid, kuidas meie kodulinna veelgi paremaks muuta. Julgustan kõiki rahvakohtumistel osalema ja linna arengus kaasa mõtlema,» ütles linnapea. 
 
Siiani on avatud ka veebiküsitlus, kus saab Viljandi arengu kohta arvamust avaldada. Küsitlus asub aadressil www.viljandi.ee/arengukava.
 
Lähemalt: linnaarengu spetsialist Reet Alev, telefon 435 4767, e-post reet.alev@viljandi.ee